Národnú cenu kvality získali Nemak, Duslo a Protherm

12.11.2012 Bratislava

Bratislava 12. novembra (TASR) - Ocenenými finalistami súťaže Národná cena SR za kvalitu 2012 sa stali spoločnosti Nemak Slovakia, s.r.o., Duslo, a.s., a Protherm Production, s.r.o.

Výsledky 13. ročníka súťaže slávnostne vyhlásili dnes v historickej budove Národnej rady SR v Bratislave, a to za účasti prezidenta SR Ivana Gašparoviča.

Ocenenie za zlepšenie výkonnosti v kategórii iných organizácií verejného sektora získala Technická univerzita v Košiciach a Špecializovaná nemocnica pre ortopedickú protetiku Bratislava, n.o. V kategórii organizácií vyrábajúcich výrobky do 250 zamestnancov získala cenu za zlepšenie výkonnosti firma GEMOR Fashion, s.r.o.

Cenu za zapojenie sa do súťaže v kategórii iných organizácií verejného sektora získalo žilinské Gymnázium na Varšavskej ceste a Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach.

V poradí 13. ročník Národnej ceny SR za kvalitu vyhlásil a organizoval Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo (ÚNMS) SR ako koordinátor štátnej politiky kvality SR. Súťaž oceňuje a vyzdvihuje organizácie dosahujúce výnimočné výsledky manažérstva kvality vo vzťahu k zákazníkom, zamestnancom, ako aj celej spoločnosti, ktoré prezentovali prostredníctvom implementácie vybraného modelu kvality (model výnimočnosti EFQM alebo model CAF).
 

Vyberte región